Vacature Web Developer

Ben jij een ambitieuze webdeveloper met leidinggevende capaciteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden als het gaat om het ontwikkelen en/of optimaliseren van hun website. Daar zijn we blij mee en enorm trots op. Natuurlijk willen wij alle opdrachten aannemen, maar we willen ook dezelfde kwaliteit blijven leveren, daarom zijn we op zoek naar iemand die ons team komt versterken.

Wie zoeken we?

We zoeken een ambitieuze webdeveloper met passie voor front-end development, grote kennis van WordPress en die binnen het team een sturende rol op zich kan en wil nemen. Daarnaast vragen we ervaring met het vertalen van designs naar WordPress, ‘from scratch’ of op basis van een theme, kennis van HTML en CSS en ervaring met WooCommerce.

Wanneer je ook nog eens ervaring hebt met PHP en Javascript, Adobe tools en kennis hebt op het gebied van SEO, dan voldoe je ook nog eens aan al onze niet per se noodzakelijke voorkeuren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Newz Marketing & Media en wij maken bedrijven zichtbaar. Samen met een team van specialisten, ieder in zijn of haar eigen vakgebied, werken we aan het positioneren en promoten van bedrijven, diensten en producten. Of dat nu in de vorm van een website, een social media campagne of een bedrijfsvideo is, bij Newz Marketing & Media maken we het.

We werken met een jong en gezellig team in een modern kantoor midden in het centrum van Assen. De lijnen zijn kort, de sfeer is goed en de koffie lekker.

Wat bieden wij?

  • Een salaris in lijn met je kennis en ervaring
  • Vol- en/of deeltijd mogelijk
  • 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Een uitdagende omgeving waarin je kunt groeien

Solliciteren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en wil jij aan de slag als WordPress Developer in de (online) marketing? Solliciteer dan direct op deze vacature bij Newz Marketing & Media door je cv en motivatie te sturen via het formulier of mail naar joost@ditisnewz.nl. Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 0592-744079

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    Blijf zichtbaar met online events!