Marketing op Locatie

Vacature Social Media Manager

Ben je creatief en heb je al enige ervaring met adverteren op social media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram? Ben jij in staat om een contentplanning op te stellen en uit te werken, berichten te posten, advertenties in te stellen en dit proces maandelijks te evalueren en verbeteren? Komen termen als een marketing funnel, ROI, SEO en SEA jou bekend voor? Dan ben jij de Social Media Manager die wij zoeken!

Je dagelijkse werkzaamheden.

Als Social Media Manager kom je te werken op onze afdeling online marketing en krijg je jouw eigen klantenbestand. De ene dag ben je creatief bezig met je campagnes. De andere dag ga je aan de slag met teksten. Voor pakkende berichten draai jij je hand niet om, je schudt met gemak content die scoort uit je mouw voor LinkedIn, Instagram, Facebook en/of Twitter.

Samen met de vormgevers zorg je ervoor dat je berichten opvallen; zodra er een post van jou online staat, wordt er steevast geliket, gedeeld en getagd! Wij werken met korte lijnen. Als een klant wil weten hoe een campagne loopt, sta jij hem of haar te woord. Gelukkig weet jij precies hoe jouw posts scoren en check je dagelijks de effecten van je werk. Hierdoor loop je altijd voor op de klant!

 

Green Screen fotografie Congres

Social stuff.

Live events

Onze klanten & werkzaamheden.

Onze klanten bestaan uit MKB-bedrijven, overheidsinstellingen maar ook evenementencampagnes zijn onderdeel van je werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit:

– Het opstellen van contentplanningen
– Het schrijven van (korte) uitdagende teksten
– Het aansturen van/samenwerken met de afdeling grafische vormgeving
– Het posten van organische berichten en social advertising campagnes
– Het maandelijks rapporteren van campagnes en deze data gebruiken om je klant nog beter te kunnen helpen

Newz Marketing & Media is op zoek naar een Social Media Manager die:

– Creatief is met tekst en beeld
– Minimaal 1 jaar ervaring heeft met Facebook, LinkedIn, Instagram advertising en het schrijven van content voor social media en websites
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft. Zowel mondeling als op schrift
– Ervaring heeft met WordPress en Google Analytics (is mooi mee genomen)
– De projectleiding verzorgt, communicatief sterk is en snel weet wat de klant wil
– Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft en een echte teamspeler is
– Altijd op zoek is naar vernieuwing

Over Newz.

Wij zijn Newz Marketing & Media en wij maken bedrijven zichtbaar. Bij klanten, publiek of verschillende doelgroepen. Samen met een team van specialisten, ieder op zijn of haar eigen vakgebied, werken we aan het positioneren en promoten van bedrijven, diensten en producten. Of dat nu in de vorm van een website, een social media campagne of een bedrijfsvideo is, bij Newz Marketing & Media maken we het. Check gerust even onze website.

We werken met een jong en gezellig team in een modern kantoor midden in het centrum van Assen. De lijnen zijn kort, de sfeer is goed en de koffie lekker.
Daarnaast bieden we je:

  • Een salaris in lijn met je kennis en ervaring
  • Full- en/of deeltijd mogelijk
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Een uitdagende omgeving waarin je kan (door)groeien

Solliciteer direct!

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en wil jij aan de slag als Social Media Manager in de online marketing? Solliciteer dan direct op deze vacature bij Newz Marketing & Media door je cv en motivatie te sturen naar haris@ditisnewz.nl.  Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 0592-744079

Doe een gratis website check!