Resultaten presentatie online marketing

GRATIS Newz quickscan!

Bijna iedere organisatie zoekt naar mogelijkheden om producten of diensten bij een zo breed mogelijke doelgroep te communiceren. Want het idee is om meer klanten te kunnen bereiken en daarmee hopelijk de omzet te verhogen. Alleen is het hierbij minstens zo belangrijk om de kritische vraag te stellen of de boodschap wel helder overkomt. Want je kan op de meest originele manieren communiceren naar de beoogde klanten, als je ze maar beperkt bereikt is het uiteindelijk verspilde moeite en een gemiste kans.

Daarom bieden we nu tijdelijk de Newz Marketing & Media quickscan aan, helemaal gratis! Deze quickscan is een nulmeting, ter verkenning van de communicatiekracht van jullie organisatie. Na het aanvragen versturen wij binnen enkele werkdagen een korte evaluatie per email met daarin onze bevindingen waarin we uiteenzetten wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. Ook geven jullie direct enkele quickwins, voor snelle optimalisatie van jullie marketing. Denk bijvoorbeeld aan verbeterpunten op de website, presentatie van het bedrijf, gebruikte foto’s en de andere online middelen die de organisatie inzet. De resultaten uit onze quickscan geven een helder inzicht waar jullie direct zelf mee aan de slag kunnen.

Zijn er zaken te technisch of lopen jullie tegen problemen aan dan staan wij uiteraard voor jullie klaar ter ondersteuning. Natuurlijk kunnen wij ook hulp bieden om de marketing en communicatie verder te optimaliseren, om zo meer klanten te bereiken, nog beter te scoren en uiteindelijk bijdragen aan het verhogen van jullie omzet. Ook nieuwsgierig geworden hoe jullie organisatie scoort in onze quickscan? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang snel onze GRATIS quickscan op de mail!

 

Ja ik wil een gratis quickscan!