newz team

Dit is Newz Marketing & Media

Van 3 vrienden naar 12 specialisten.

2013: 3 vrienden. 1 idee.

Newz Marketing & Media zag het levenslicht vijf jaar geleden toen drie vrienden hetzelfde bedachten: waarom helpen we bedrijven niet in het hele proces met hun promotie? Zo gezegd, zo gedaan.

We begonnen in een kantoor aan de Zwedenlaan met z’n drieën, maar dat werd al gauw te klein. Dus bijna maar meteen verhuisd naar een kantoor op de Brinkstraat.

2015: Van 2 bedrijven naar 1.

In 2015 gingen we samenwerken met Dit is Assen. We bundelden de krachten online en offline. Dus waarom niet van 2 bedrijven 1 maken? Maar daar hadden we ook een ander plekje voor nodig. Op naar de Markt 14.

Hier legden we de focus op het beter neerzetten van het promotieplatform Dit is Assen. Daarnaast is de Markt de plek waar we onze diensten voor de opdrachtgevers hebben uitgebreid.

2018: 12 specialisten. 1 doel: Laat je zien!

Diensten uitbreiden = meer specialisten in huis halen. Hebben we uiteraard gedaan. Nu hebben we 12 medewerkers. Ieder met z’n eigen specialisatie.

We kunnen op ieder vakgebied binnen communicatie onze klanten volledig ontzorgen.

2020: Online evenementen

In 2020 zijn we gestart met het organiseren, regisseren en verzorgen van online evenementen. Bij de organisatie komt heel wat kijken: geluid, licht, misschien een presentator, techniek, een locatie of studio.

Je wil het immers ook professioneel aanpakken. Wij denken graag met je mee.

En nu?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dat verklaart hoogstwaarschijnlijk ook waarom we continu uit ons jasje groeien.

Je bent van harte welkom aan de Brink 41. Niet voor niets zeggen we bij Newz Marketing & Media: Laat je zien!

Blijf zichtbaar met online events!