Adverteren op LED

“LED’s is More.”

Als lokale ondernemer in Assen wil je natuurlijk dat jouw bedrijf bekend wordt in de omgeving. Daarvoor bieden bij de optie om te adverteren op LED schermen in en rondom Assen.

Gratis LED Advertentie

Als lokale ondernemer in Assen wil je natuurlijk dat jouw bedrijf bekend wordt in de omgeving. Daarom bieden bij ondernemers de optie één dag gratis te adverteren op onze LED schermen.

Hiervoor delen wij vouchers uit, met een kortingscode. Heb jij een kortingscode ontvangen? Vul dan dit formulier in en maak gebruik van jouw gratis plaatsing!

Aanvraag gratis LED Advertentie

Hoe werkt het?

De Dit is Assen! LED borden staan aan de vier belangrijkste toegangswegen van Assen en worden ingezet om organisaties of evenementen zichtbaar te maken op een moderne en originele manier. Elke presentatie komt minimaal 40 keer per uur voorbij met een tijdsduur van 6 seconden per keer.

LED scherm overwint de tekortkomingen van billboards en neon lampen. De reclame foto’s kunnen worden aangepast en gewijzigd op elk moment naar de behoefte van de klant en bij elke nieuwe ontwikkeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel Mart Jonker op 0592 744079

Onze adverteerders

  • Midnightwalk Assen

    "Wij van de Midnightwalk Assen zijn blij met de support en uitermate tevreden met het wervend effect van aanmeldingen bij de Midnightwalk Assen via de LED-schermen"
    - Aldus Voortzitter Willem Hulshof Midnightwalk Assen

Doe een gratis website check!