Krijg tot 50% subsidie op jouw website!

Heb jij een MKB-bedrijf gevestigd in Drenthe en wil je jouw bedrijf digitaal beter in de markt zetten? Bijvoorbeeld met je eigen website of misschien wel een webshop. Met de subsidieregeling Digitaliseringsvoucher Drenthe 2023 kun je tot 50% van je gemaakte kosten gesubsidieerd krijgen.

50% subsidie op nieuwe website

De subsidie kan worden aangevraagd voor de aanschaf van jouw nieuwe website. Met een nieuwe website kun je jezelf onderscheiden van de concurrentie. Of je nou je producten of diensten wilt verkopen, contact op wilt laten nemen of een combinatie daarvan. Wij maken een webdesign die is ingericht op jouw doelen. We gaan verder dan alleen een mooie uitstraling.

Om in aanmerking te komen met de subsidie moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je organisatie moet ingeschreven staan in de kamer van koophandel, zonder i.o. status. Op het moment van aanvragen moet je organisatie een fysieke vestiging in Drenthe hebben waaruit activiteiten worden uitgevoerd.

De Digitaliseringsvoucher Drenthe is een subsidie van minimaal €1.500,- en maximaal €3.000,-. Je kunt subsidie ontvangen tot 50% van de totale kosten van je project exclusief btw.

De subsidie kan vanaf 2 januari 2023 aangevraagd worden. Benieuwd wat de subsidie voor jou kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor verdere informatie.