Website laten maken Assen

Website laten maken in Assen

Zo doen we dat!

Wil jij een website laten maken in Assen? Wij helpen je verder! Een groot deel van de marketing speelt zich tegenwoordig online af. Je hebt dus niet zomaar een site nodig – je hebt een geweldige site nodig! Deze laat bezoekers zien wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom ze nu juist voor jouw diensten moeten kiezen.

Met behulp van jouw inzicht in je doelgroep en onze webbuilder-ervaring maken we een site waar je 100% tevreden mee bent!

Webdesign in Assen

Website ontwikkelen

Waarom zou je het uitbesteden?

Wellicht is je webdesign verouderd en heb je dringend een website nodig die voldoet aan de huidige standaarden. Zo moet het bijvoorbeeld gemakkelijk te navigeren zijn met de telefoon.

Als websitebouwers hebben we de technische kennis die nodig is om een website te updaten of te creëren die helemaal volgens de laatste trends is. Het juiste design in combinatie met de juiste trefwoorden verhoogt je vindbaarheid in Google. Je kunt dus een nieuwe toestroom aan bezoekers verwachten! Deze bezoekers gaan vaker over tot actie, omdat ze snel op de juiste pagina terechtkomen en hier middels een call-to-action direct het gewenste product aanschaffen of een offerte aanvragen.

WordPress – professioneel en eenvoudig

Wat hebben Sony, Forbes en CNN met elkaar gemeen? Ze maken alle drie gebruik van een WordPress website! Het is het populairste CMS ter wereld – en met goede reden. Ten eerste is er met WordPress ontzettend veel mogelijk, waardoor we jouw site geheel naar smaak kunnen maken.

Ten tweede maakt dit CMS het eenvoudig voor jou om content aan te passen zonder dat je hier webbuilder-vaardigheden voor nodig hebt! Even een foto veranderen of je nieuwspagina updaten? Het is een fluitje van een cent met WordPress.

Nog een groot voordeel is dat websites van WordPress goed scoren op Google. Hoe gemakkelijker jouw site te vinden is, hoe beter!

Responsive Webdesign in Assen

Altijd mobielvriendelijk

Jouw site moet gemakkelijk te gebruiken zijn door alle bezoekers, of zij nu bekend raken met jouw bedrijf vanachter hun laptop of hun smartphone.

Wij maken responsive websites die eenvoudig te navigeren zijn, ongeacht het apparaat dat je gebruikt. Hierdoor loop je geen bezoekers mis!

Dit mag je van ons verwachten:

Met onze ervaring in websites bouwen, maken wij een website voor je waar jij en je bezoekers blij van worden. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Jouw kennis van je vakgebied en doelgroep zijn cruciaal in dit proces.

Wij zorgen ervoor dat jouw website SEO-geoptimaliseerd is om zo je vindbaarheid via Google te vergroten. We leveren een website op die gemakkelijk te navigeren is, waardoor bezoeker snel vinden wat ze zoeken. Overzichtelijke en professioneel uitziende pagina’s wekken vertrouwen op in potentiële nieuwe klanten, waardoor ze overtuigd raken van de kwaliteiten van jouw bedrijf.

Wij garanderen bovendien een snelle service met transparante communicatie voor een fijne en productieve samenwerking.

Website offerte aanvragen

Website Offerte Aanvragen

Vul het formulier hieronder in en we nemen vrijblijvend telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna stellen we een duidelijke offerte voor je op die we per e-mail toesturen.

Naam*

Wil jij graag een site die...

  • Goed werkt op laptops, tablets en smartphones?
  • SEO-geoptimaliseerd is?
  • Eenvoudig te beheren is?
  • Jouw professionaliteit reflecteert?

Laat dan jouw website in Assen bouwen! Wij gaan door totdat jij 100% tevreden bent. Wanneer mogen we aan de slag voor jou?

Deze bedrijven gingen je voor

  • De Bonte Wever
  • La-Chel
  • Yankee Doodle

Blijf zichtbaar met online events!