Website ontwikkeling in Assen

Geoptimaliseerde webdevelopment

Bij Newz vinden we de achterkant net zo belangrijk als de voorkant. Webdevelopment staat daarom even hoog op ons prio-lijstje als webdesign. Zodat onze websites er niet alleen mooi uitzien, maar ook werken als een zonnetje.

Afspraak maken

Bij Newz Marketing & Media doen we er alles aan om het jou en je bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een responsive design, gebruiksvriendelijk cms en geoptimaliseerde techniek helpen daarbij. Want zo functioneert jouw website het beste.

Handig voor de bezoeker. De website laadt snel, schaalt mee op mobiele apparaten en volgt een technisch logische route. En ook handig voor jou. Met een gebruiksvriendelijk cms kun je namelijk heel eenvoudig zelf je website aanpassen. Bovendien weet je zeker dat je website doet wat het moet doen: jouw online verhaal zo optimaal mogelijk laten zien.

Bij Newz Marketing & Media is webdevelopment niet een extra optie, maar de norm. We werken met WordPress, maar gaan niet voor een standaard template met een standaard design.

Jouw organisatie is immers toch ook niet standaard? Wij kijken naar een oplossing die bij jou past. Zodat je website aan de voorkant en achterkant precies aansluit op jouw organisatie.