Wordpress website ontwikkeling

Geoptimaliseerde webdevelopment

Zodat je website werkt als een zonnetje.

Zul je net zien, heb je een website laten maken die er fantastisch uitziet, werkt ‘ie niet zoals het moet. Bij Newz Marketing & Media vinden we de achterkant net zo belangrijk als de voorkant. Webdevelopment staat daarom even hoog op ons prio-lijstje als webdesign. Zodat onze websites er niet alleen mooi uitzien, maar ook werken als een zonnetje.

Handig voor je bezoeker, handig voor jou.

Bij Newz Marketing & Media doen we er alles aan om het jou en je bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een responsive design, gebruiksvriendelijk cms en geoptimaliseerde techniek helpen daarbij. Want zo functioneert jouw website het beste.

Handig voor de bezoeker. De website laadt snel, schaalt mee op mobiele apparaten en volgt een technisch logische route. En ook handig voor jou. Met een gebruiksvriendelijk cms kun je namelijk heel eenvoudig zelf je website aanpassen. Bovendien weet je zeker dat je website doet wat het moet doen: jouw online verhaal zo optimaal mogelijk laten zien.

Wij gaan verder.

Bij Newz Marketing & Media is webdevelopment niet een extra optie, maar de norm. We werken met WordPress, maar gaan niet voor een standaard template met een standaard design.

Jouw organisatie is immers toch ook niet standaard? Wij kijken naar een oplossing die bij jou past. Zodat je website aan de voorkant en achterkant precies aansluit op jouw organisatie.

Meer weten?

Eigenlijk zijn minder dan 300 woorden niet genoeg om je te vertellen over webdevelopment bij Newz Marketing & Media.

Daarom kun je beter even langskomen aan de Collardslaan 25 in Assen. Of wij komen bij jou. Neem contact met ons op!

Blijf zichtbaar met online events!