Website laten maken Assen

Website laten maken

Zo doen we dat!

Wil jij een website laten maken? Met een sterke website onderscheid jij je van de concurrentie. En laten wij bij Newz Marketing Media nu precies weten hoe dat moet. Schakel ons in voor het bouwen van jouw website, van webdesign tot webdevelopment.

Webdesign in Assen

Ontwikkeling La Chel

Webdesign en ontwikkeling De Bonte Wever Assen

Zo werken wij.

Jouw website laat je natuurlijk niet over aan de eerste en de beste aanbieder. Daar moet een helder verhaal achter zitten. Daarom gaan wij uitgebreid met je in gesprek: wat wil je en hoe wil je dat jouw verhaal eruitziet? Al jouw wensen zetten wij om in plannen. Als je het eens bent met deze plannen (en natuurlijk met het bijbehorende kostenplaatje), gaan we ontwerpen.

Een design dat bij je organisatie past, dat is het uitgangspunt. Zodra jullie helemaal akkoord zijn gaan we bouwen. En het mooie is: je kunt live meekijken. In onze online testomgeving blijf je precies op de hoogte van de voortgang. Zijn er dus dingen die anders moeten, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Resultaat: een mooie site die dankzij de nieuwste technieken en een helder, responsive design jouw doelgroep effectief bereikt.

Laat je website onderhouden.

De nachtmerrie van iedere organisatie? Een onveilige WordPress site, waardoor je bezoeker je online niet meer kan vinden. Dat gaat jou niet overkomen met onze oplossingen in structureel onderhoud. Je kunt bij ons kiezen voor een aantal verschillende abonnementen die precies passen bij het onderhoud dat jij nodig hebt.

Denk bijvoorbeeld aan WordPress-updates, thema-updates of plugin-updates. Onze abonnementen zijn inclusief een jaarlijks aantal supporturen. Hoef jij er tenminste niet meer over in zitten.

Website offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en we nemen vrijblijvend telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna stellen we een duidelijke offerte voor je op die we per e-mail toesturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf zichtbaar met online events!