Succesvolle websites op maat

Onderscheid jezelf van de concurrentie met een sterke website. Fantastisch ontworpen en op maat ontwikkeld in Wordpress.

Afspraak maken

Bij Newz Marketing & Media ontwerpen we websites die modern, snel en conversie-geoptimaliseerd zijn. Want een website is meer dan alleen een visitekaartje, het is jouw online verkoopkanaal. Ons team van experts in webdevelopment en webdesign zorgt ervoor dat jouw website naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Of je nu een nieuwe website nodig hebt of jouw huidige website wilt verbeteren, wij zijn er om jou te helpen!

Plan direct een afspraak

Geen kwestie van smaak.

Natuurlijk houden we bij het ontwerpen van jouw website niet alleen rekening met die snelle bezoeker of met onze eigen smaak. Het design moet passen bij jouw bedrijf. We bestuderen jouw organisatie, bepalen welk imago daarbij past en passen aan de hand daarvan ons webdesign aan.

Want wat is nu precies het doel van je website? Producten of diensten verkopen? Contact laten opnemen? Of een combinatie daarvan? IJzersterk webdesign is ingericht op jouw doelen. Dat gaat dus veel verder dan alleen een mooie uitstraling.

Zij gingen je voor

Wil jij hoger in Google? Huh dit ging toch over webdesign? Ja dat klopt! Google geeft voorrang aan websites die mobiel-vriendelijk zijn. 58% van alle websitebezoekers browsen met hun mobiel, dus eigenlijk ook heel erg logisch dat Google daar voorrang aan geeft. Daarom maken wij alle websites mobile-first.

Dat wil ik ook!