Drukwerk

Het juiste drukwerk dankzij eerlijk advies

Want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden

Briefpapier, visitekaartjes, documentatiemappen, enveloppen, beachvlaggen, stickers, posters, folders, flyers, brochures… Ja, wat valt er eigenlijk niet onder drukwerk? Een ding hebben al die uitingen in ieder geval gemeen: als je het ontwerp bij Newz laat doen, weet je zeker dat het goed gebeurt.

Drukwerk met een doel.

Onze ontwerpers denken met je mee over het ontwerp van jouw drukwerk. Dat doen we niet zomaar. Jouw doel is immers het belangrijkst. Daarom bespreken we altijd even met je wat je precies wilt bereiken.

Dan kunnen wij je voorzien van stevig advies. Want misschien had jij wel een flyer bedacht, terwijl een Facebook-advertentie veel effectiever is voor jouw doel. Samen kiezen we dan voor de beste oplossing.

Drukwerk

Drukwerk

Huisstijlpresentatie

De juiste uitstraling.

Wordt het toch drukwerk? Dan zorgen we er uiteraard voor dat jouw boodschap de juiste uitstraling heeft. Drukwerk begint met ontwerpen en eindigt bij de drukker. Dit hele proces regelen wij voor je. Van A tot Z en het hele alfabet daartussen.

Jij ontvangt altijd eerst een proefdruk en wij passen het ontwerp aan waar nodig. Iedereen uiteindelijk helemaal tevreden? Mooi. Dan zetten we jouw opdracht uit bij de drukker en ontvang jij drukwerk waarmee jij je doel kunt bereiken.

Waarom we niet altijd voor het eerste en beste communicatiemiddel kiezen.

Bij Newz Marketing & Media kun je best naar binnen lopen met de wens voor een folder en naar buiten lopen met een compleet magazine. Wij kijken namelijk naar jouw doel en welk middel daarbij past.

Maar uiteindelijk beslis jij natuurlijk. Ook behoefte aan eerlijk advies? Kom naar de Brink 41 in Assen of neem contact met ons op. De koffie staat altijd klaar!

Blijf zichtbaar met online events!