Vormgeving

Laat je zien!

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. De presentatie van jouw organisatie moet daarom staan als een huis. Dat lukt alleen maar met een goede vormgeving. Dat gaat veel verder dan alleen het ontwerp van je logo of je huisstijl. Het draait om je visuele identiteit. We zeggen bij Newz Marketing & Media niet voor niets ‘Laat je zien’.

Creativiteit en effectiviteit.

Vormgeving is bij ons niet alleen creatief, maar ook effectief. Om dat voor elkaar te krijgen gaan we met je om tafel. Wie ben je en wat doe je? Waar sta je voor? Wat is je ambitie en welke doelgroep wil je bereiken? En hoe doe je dat?

De antwoorden op deze vragen (en nog veel meer natuurlijk) bepalen jouw identiteit. En deze antwoorden vertalen wij voor je naar een visuele identiteit. We laten al jouw communicatiemiddelen in een eenduidige huisstijl op elkaar aansluiten zodat jouw doelgroep wordt bereikt. Dat is pas effectief omgaan met creativiteit.

Herkenbaar imago.

Bij Newz Marketing & Media vinden we het helemaal te gek om jouw visuele identiteit en daarbij passende producten te ontwerpen. Zo’n grafisch imago waarvan je zegt: ‘dat past echt bij mijn bedrijf’. Daar doen we het voor.

Maar ook als je graag alleen een advertentie, brochure of flyer wilt, kun je bij ons terecht. En ook dan regelen we het hele proces voor je. Van ontwerp tot drukwerk. Vinden we beide net zo leuk.

Blijf zichtbaar met online events!