Online evenementen

Blijf zichtbaar!

Kies jij voor een online evenement of zakelijke bijeenkomst? En wil je deze onvergetelijk maken? Newz Marketing & Media helpt je graag met het verzorgen van een webinar, een interactieve live-uitzending of een livestream. Bij de organisatie komt heel wat kijken: geluid, licht, misschien een presentator, techniek, een locatie of studio. Wij denken met je mee. Van begin tot eind.

Webinars

Wil je bijvoorbeeld dat je webinar ook terug te kijken is? Wil je iets op locatie organiseren of houdt iedere spreker zijn of haar praatje vanuit huis? Welke keuzes je ook maakt: er moet behoorlijk wat geregeld worden.

Je wil het immers ook professioneel aanpakken. Daarom is het belangrijk dat je een goede start maakt. Samen bepalen we je doelgroep en je doelen en bespreken we je wensen.

LIvestreams

Wil je een professioneel online event geven?

Neem contact met ons op en we plannen een afspraak met je in. Kost niks, alleen je tijd. En misschien hebben we nog wel handige tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je meer informatie?

Live Stream

Wil je een professioneel online event geven?

Neem contact met ons op en we plannen een afspraak met je in. Kost niks, alleen je tijd. En misschien hebben we nog wel handige tips die je direct in de praktijk kunt brengen

Organisatie, productie, techniek en promotie: wij helpen je graag

Net als bij een fysiek evenement, kun je ook bij een online bijeenkomst natuurlijk zelf de locatie kiezen. Is jouw webinar volledig vanuit huis? Of kies je voor sprekers op een podium, bijvoorbeeld in jouw bedrijfsgebouw? Er is van alles mogelijk, natuurlijk passend bij jouw wensen en doelen. Wij toveren jouw locatie om tot een mooie studio.

Door onze ervaring met het organiseren van webinars en met marketing en communicatie kunnen wij je ondersteunen en adviseren op allerlei gebieden. Of je nou een zakelijk evenement organiseert of gaat voor entertainment.

Gepersonaliseerd platform

Naast het verzorgen van de webinar, kunnen we je ook iets extra’s bieden: een volledig gepersonaliseerd platform. Naast dat je zo jouw online evenement kunt aanbieden in jouw huisstijl, kun je ook zelf bepalen hoe je jouw evenement vormgeeft.

Bied je bijvoorbeeld meerdere workshops tegelijk aan of wil je werken met break-out sessies? Dan creëren we meerdere ‘kamers’.

Vragen?

Eens praten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Ervaring

Wij hebben al webinars mogen organiseren voor ondernemers, onderwijsinstellingen, bedrijven in de entertainmentindustrie en de recreatieve sector.

  • Logo Growing Emmen
  • Koninklijke Metaalunie

Blijf zichtbaar met online events!