Noordbizz

Noordbizz

Ons zakelijk netwerk

Noordbizz is het zakelijke platform van Newz Marketing & Media. Het online en offline nieuwsnetwerk van en voor zo’n 15.000 ondernemers en andere zakelijke professionals uit Drenthe. Zijn we best trots op.

Als marketingbureau verzorgen wij de communicatie voor Noordbizz. Het platform is in maart 2016 opgericht door journalistiek ondernemer Erik Riensema. Eind 2017 nam Newz Marketing & Media het over in samenwerking met IkBenDrentsOndernemer.

Erik Riensema blijft de redactie van Noordbizz verzorgen. Ook de andere medewerkers van Newz dragen hun steentje bij aan www.noordbizz.nl en Noordbizz magazine.

Handig voor jou!

En dat is handig voor onze klanten die geinteresseerd zijn in business-to-business communicatie. Het netwerk van Noordbizz ontvangt namelijk dagelijks via e-mail en social media regionaal economisch nieuws. Maandelijks zien de ondernemers een actueel overzicht van netwerkbijeenkomsten in de regio. Ook brengen wij online verslag uit van deze bijeenkomsten via de website die altijd up to date wordt gehouden.

Daarnaast verschijnt elk kwartaal het Noordbizz magazine in een oplage van 6.000 exemplaren. Dat maakt het het ideale platform voor regionale business-to-business communicatie. Bijvoorbeeld in de vorm van advertorials en/of het delen van updates.

Laat je zien!

Deel ook informatie in dit interessante netwerk en vergroot je bereik!

Neem contact op met Mart. Hij vertelt je alles over de mogelijkheden.

Blijf zichtbaar met online events!