Google Analytics

Hoger in Google komen? SEO helpt!

Dat is het doel.

Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie. Of SEO, zoals wij dat zeggen. SEO is dankzij de juiste content, techniek en populariteit zo hoog mogelijk in de Google-resultaten verschijnen. Bij Newz Marketing & Media doen we er alles aan om jouw website naar de top te krijgen.

Drie onderdelen: een gouden combinatie.

SEO bestaat uit drie onderdelen: techniek, content en populariteit. Heb je al deze zaken op orde, dan is de kans groter dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Bij Newz Marketing & Media vinden we daarom alle onderdelen even belangrijk. Maar wat jij precies nodig hebt, moet natuurlijk eerst onderzocht worden.

Daarom voeren we, als wij voor je aan de slag gaan, eerst een webanalyse uit. We analyseren je bezoekers en hun gedrag en daarnaast bepalen we de juiste zoektermen in de zoekwoordanalyse. Handig, die resultaten, want daarmee kunnen we alle onderdelen zo goed mogelijk optimaliseren.

Wij optimaliseren alles.

De combinatie van de drie onderdelen is namelijk het beste. Je website kan fantastische content hebben, maar als niemand daar naar verwijst, gaat ook niemand het lezen. Hetzelfde geldt voor een website die juist veel verwijzingen heeft, maar technisch minder goed in elkaar zit.

Die zal het ook niet goed gaan doen in Google. Bij Newz Marketing & Media gebruiken we geen trucjes om zo snel mogelijk resultaten te behalen. Want wij gaan voor de lange termijn. Zodat je niet alleen goed te vinden bent maar ook goed te vinden blijft.

Wat kunnen we voor jou doen?

Samen met jou gaan wij voor de beste resultaten. Wil je weten hoe we dat doen? Neem eens contact met ons op.

Je mag ons bellen, e-mailen of een bericht sturen via ons contactformulier. En even langskomen aan de Markt mag natuurlijk ook.

Blijf zichtbaar met online events!