Google Adwords Internet Marketing

Online adverteren via Google

Voor de beste resultaten.

Wil je bovenaan in Google-resultaten verschijnen en heb je daar ook wat voor over? Dan is SEA iets voor jou. Search Engine Advertising voluit, maar wij noemen het gewoon betaald adverteren in zoekmachines. Bij ons werken mensen die daar verstand van hebben. Die met jou campagnes opzetten in Google AdWords, zodat jij de juiste resultaten behaalt.

Wij zitten er bovenop.

Online adverteren begint bij Newz Marketing & Media altijd met een zoekwoordanalyse. Want we moeten eerst weten welke zoekwoorden voor jou relevant zijn. Dan ontwikkelen we een campagne, gericht op deze zoekwoorden. We stellen de doelen in en bepalen hoe we jouw budget zo optimaal mogelijk kunnen zetten.

Maar ook daarna blijven we er bovenop zitten, een AdWords campagne is namelijk dynamisch. Verloopt het niet naar wens? Dan sturen we bij. Iedere maand houden we je op de hoogte van de resultaten. Weet je precies welke klik voor jou resultaat heeft opgeleverd.

Het kan altijd beter.

Heb je al een AdWords campagne lopen, maar denk je dat het beter kan? Mooi. Het kan namelijk altijd beter. Wij nemen je campagne graag over en optimaliseren deze waar mogelijk.

We analyseren jouw huidige campagne en passen verbeterpunten toe. Zo haal jij het meest uit je campagne.

Beter dan de concurrentie.

Met een stevige Google AdWords campagne overtref jij je concurrenten. Daar zijn wij van overtuigd. En die maken wij graag voor je

Neem eens contact met ons op, dan gaan we bespreken wat er voor jou beter kan.

Blijf zichtbaar met online events!