Delta congres

Content marketing

Maken, verspreiden en beheren

Content marketing, wat is dat nu precies? Het is eigenlijk heel simpel. Het betekent zorgen voor de juiste content, het juiste publiek, op de juiste kanalen, op het juiste moment. Niet zo ingewikkeld, toch? Juist. Maar hoe weet je nu wat precies de juiste keuzes zijn? Daar zijn wij voor. Newz Marketing & Media weet precies hoe en wanneer jij de content van jouw keuze zo optimaal mogelijk kunt inzetten.

Greenscreen fotografie Delta congres

IPO

Laadpaal Delta congres

Begin met een plan, een goed plan.

Bij Newz Marketing & Media onderscheiden we drie soorten content: SEO, SEA en social media marketing. Welke vorm van marketing je ook inzet, wij beginnen altijd met een goed plan.

Want de strategische keuzes die in het begin gemaakt worden, bepalen op het einde voor een groot deel het succes van jouw doelen.

Social Media beheer congres IPO Congres

Maken, verspreiden en beheren

Content marketing kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Maar wij denken liever niet te moeilijk. Wij maken content. We verspreiden content. En we beheren content. Dat doen we samen met jou. Maar je mag het ook over de schutting gooien. Dan komt het ook goed. En houd jij meer tijd over voor andere zaken.

Welke content kies jij?

Bij ons schakelen we voor jouw vraag de juiste specialisten in. Zodat jij het advies krijgt dat bij jouw wens past. En uiteindelijk beslis je natuurlijk zelf. Ook behoefte aan strategisch advies in content marketing? Kom naar de brink 41 in Assen.

Blijf zichtbaar met online events!