Wij van Newz Marketing & Media zeggen altijd ‘Laat je zien!’. Juist nu is dat extra belangrijk en het is precies dát wat wij voor jou kunnen doen; jou laten zien! Hiervoor zijn we de campagne ‘Denk om je zichtbaarheid, juist in coronatijd!’ gestart. Want op welke manier communiceer jij op dit moment eigenlijk met je doelgroep? Hoe weten ze of, en wanneer ze bij jou terecht kunnen? En als de doelgroep jou nodig heeft, hoe kunnen ze dan veilig met jou in contact komen? Bij al deze vragen kunnen wij jou helpen om het antwoord op de meest effectieve manier te delen met je doelgroep!

Het coronavirus is ons allemaal overkomen en in situaties als deze is het van uiterst belang om niet achter de feiten aan te lopen. Wij van Newz Marketing & Media zijn er van overtuigd dat we dit samen kunnen voorkomen, door op een effectieve manier aan jouw doelgroep te laten zien wat je nu en straks te bieden hebt! Want: Denk om je zichtbaarheid, juist in coronatijd!

Content Marketing

Social-media

Laat jezelf zien met unieke content op sociale-media en wees actief bezig met je doelgroep! Laat weten dat je er bent! Hoe en op welke manier? Neem contact met ons op!

Google Adwords Internet Marketing

Google Ads

Zichtbaarheid op Google onder de juiste zoektermen zorgt voor vindbaarheid, dat weet inmiddels iedereen. Maar hoe ben je vindbaar in deze tijd? Dat weten wij! Neem contact met ons op!

DitisAssen

DitisAssen!

Directe communicatie met de consument in Assen! Laat bijvoorbeeld weten wat je in coronatijd doet via ons platform Samen voor Assen. Meer weten? Neem contact met ons op!

LED’s is more!

Laat jezelf en jouw bedrijf schitteren op onze LED-schermen! Plaats je logo, zet een werknemer in het zonnetje of bedank de zorg! Alles kan! Hoe? Je raadt het al: neem contact met ons op!