Dit is Assen

Adverteren in Assen

Als lokale ondernemer in Assen wil je natuurlijk dat jouw bedrijf bekend wordt in de omgeving. Op zoek naar ‘Adverteren in Assen? Wij hebben verschillende promotieplatforms beschikbaar om in Assen en omgeving te adverteren.

Dit is Assen!

Als marketingbureau verzorgen wij de communicatie van de Facebookpagina, de krant, de website en diverse promotiecampagnes. En zonder op te willen scheppen kunnen we eigenlijk wel zeggen dat we dit best goed doen.

Door creatieve en waardevolle content te communiceren hebben wij een trouwe DitisAssen-fanbase opgebouwd. Via Dit is Assen promoten wij evenementen, activiteiten en bijeenkomsten die in de stad Assen plaatsvinden.

Noordbizz

Als marketingbureau verzorgen wij de communicatie voor Noordbizz. Het platform is in maart 2016 opgericht door journalistiek ondernemer Erik Riensema. Eind 2017 nam Newz Marketing & Media het over in samenwerking met IkBenDrentsOndernemer.

Erik Riensema blijft de redactie van Noordbizz verzorgen, in samenwerking met onze accountmanager Mart Jonker. Ook de andere medewerkers van Newz dragen hun steentje bij aan www.noordbizz.nl en Noordbizz magazine.

Adverteren op LED

Als lokale ondernemer in Assen wil je natuurlijk dat jouw bedrijf bekend wordt in de omgeving.

Daarvoor bieden bij de optie om te adverteren op LED schermen in en rondom Assen.

Blijf zichtbaar met online events!